Učitavanje...

SLUŽBA LABORATORIJSKE DIJAGNOSTIKE

Laboratorija ZU Specijalističkog centra “Polymed” Doboj, u saradnji sa “AquaLab” laboratorijama iz Beograda, pruža vrhunsku, stručnu uslugu širokog spektra biohemijskih, imunohemijskih, hematoloških, mikrobioloških, genetskih i patohistoloških analiza u skladu sa najvišim standardima laboratorijske prakse i zahtjevima pacijenata.

 

Uspiješno radimo program analiza koji obuhvata u ovom momentu preko 1200 parametara i pokriva sve oblasti savremene medicine, omogućavajući svakom pacijentu da u najkraćem mogućem roku dobije rezultate neophodne za praćenje toka bolesti, postavljanje dijagnoze i procjenu efikasnosti primjenjene terapije.

 

Postižemo ciljeve, uz kvalitetno i stručno osoblje čije je iskustvo garancija kvaliteta. Ljubaznost, kvalitetna i brza usluga sa mogućnošću, dostavljanje rezultata E-mailom, faksom ili ličnim preuzimanjem, samo su neke od naših pogodnosti.

 

Tačnost rezultata na aparatima vodecih svjetskih proizvođača, korišćenjem najkvalitetnijih reagenasa i repromaterijala omogućava da krajnji korisnik veoma brzo dobije potrebne rezultate odnosno informacije.

 

Zakazite termin
Polymed-Doboj

UPOZNAJTE NAŠE LABORANTE !

Postižemo ciljeve, uz kvalitetno i stručno osoblje čije je iskustvo garancija kvaliteta.