Učitavanje...

Savjeti

Pjeskarenje zubi

Često savršeno bijeli (izbijeljeni) zubi ostavljaju utisak da je riječ o osobi kojoj je vlastita slika vrlo važna i koja i teži savršenstvu u bilo kojem aspektu fizičkog izgleda.

 

Prvi korak je pjeskaranje, a za one koje žele prvi korak ka lijepom osmijehu je uklanjanje naslaga (mekih i tvrdih) i pigmentacije s površine zuba profesionalnim čišćenjem koji uključuje odstranjivanje zubnog kamenca i pjeskarenje zubi.

 

Pjeskarenje zubi izvodi se uz pomoć aparata koji pod pritiskom izbacuje sitna mikroabrazivna zrnca pijeska raspršena u vodi, te na taj način uspješno uklanja nakupine mekih naslaga i pigmenata sa zubi, vraćajući zubima njihovu prirodnu boju i sjaj. Promijeniti isključivo boju zubi, tu je metoda izbjeljivanja zubi ili keramičke krunice.

 

Već nakon takvog zahvata primijetit ćete promjenu u izgledu zubi, jer će prirodna boja doći do izražaja. Ako želite zube posvijetlili još nekoliko nijansi preporučujemo izbjeljivanje zubi, samostalno ili u kombinaciji s porculanskim krunicama.

 

Izbjeljivanje zuba !


Pacijent stavlja samostalno kod kuće gel za izbjeljivanje u udlagu (za gornju i donju vilicu) koja se nosi noću 6-8 sati.

 

 

ZAKAŽITE TERMIN !
Polymed-Doboj

Pjeskarenje zuba !