Učitavanje...

HIJALURONSKA KISELINA

Muževlje crte lica daće Vam više samopouzdanja i atraktivniji izgled.

HIJALURONSKA KISELINA

 

Kao prirodni sastojak ljudskog tijela, hijaluronska kiselina je esencijalna struktura komponenata kože koja obezbjeđuje hidrataciju, elastičnost i čvrstinu. Kompletna STYLAGE paleta proizvoda obezbjeđuje tretmane za revitalizaciju kože, tretiranje bora i konturiranje lica kod muškaraca.

 

KARAKTERISTIKE MUŠKOG LICA !

 

Muževlje crte lica daće Vam više samopouzdanja i atraktivniji izgled. U zavisoti od Vašeg postojećeg profila. Vaš lekar će Vam pomoći da utvrdite koji se STYLAGE proizvod biti najbolji za Vas, uzimajući u obzir Vaše potrebe, životni stil i stanje kože.

Efekat popunjavanja bora i postizanjeglatke kože STYLAGE proizvodima je neposredan i traje oko godinu dana. 

- visoke i definisane jagodice,

- istaknuta linija vilice,

- prav nos,

- dobrodefinisana brada,

- muževniji izgled

- naglašene crte lica

- mladolik i elefantan izgled.

 

I ako se smatra da su žene više zainteresovane za njegu kože, kao i za estetske i anti-age tretmane, interesovanje muškaraca za estetsku medicinu raste i evoluira. Savremeni muškarci više obraćaju pažnju na svoj izgled, oni ne traže savršenstvo ali žele da obnove i očuvaju vitalnost i mladalački izgled. 

 

Muškarci zaista počinju da primjećuju znake starenja nešto kasnije od žena, ali njihova koža stari brže. Posledice starenja kože su veoma slične za oba pola, ali način na koji se tretiraju je drugačiji zbog fizioloških razlika. 

 

Muškarci takođe imaju drugačiju motivaciju, interesovanja i estetke idealne od žena. 

 

 

ZAKAŽITE TERMIN !
Polymed-Doboj

Dr Milijana Marić

KARAKTERISTIKE MUŠKOG LICA !